fbpx
- Since 2018 -

Wine Tastings

Events

Wist je dat je ons ook kunt inhuren voor evenementen? Zo drink je de lekkerste wijn en schenken wij hem voor je in. Je kunt ons inhuren voor feestjes, verjaardagen, proeverijen en noem maar op. 

Tasting boxes

Wil jij je laten verrassen? Dan hebben wij de tasting boxes. In deze proefboxen vind je verschillende wijnen met een thema. Zo hebben wij een pakket samengesteld met wijnen uit de nieuwe wereld. Of kies bijvoorbeeld voor een tastingbox met wijnen uit Rueda, Spanje.

Custom boxes

In de custom boxes ben jij de baas! Geef ons een thema en wij verzorgen een mooie box inclusief uitleg over de wijnen voor jou. Ben je dol op rosé? Of heb je liever een Italiaans pakket? Wij zorgen voor een mooie box vol verrassende wijnen bij het door jouw gekozen thema. 

Private tastings

Ga je een proeverij organiseren? Wij helpen je graag! Samen lopen we door de proeverij heen, kiezen we de wijnen uit en kijken we waar we je nog meer in kunnen ondersteunen. Alles zodat jij een perfecte avond hebt! 

Events

Organiseer je binnenkort een evenement en heb je dringend wijn nodig? Wij helpen je graag! Je kunt ons inhuren voor verschillende evenementen. Zo drink jij de lekkerste wijnen en schenken wij hem voor je in. Samen lopen we door de mogelijkheden heen en bepalen we de wijn voor jouw event. Zo stonden wij op de Feria in Amsterdam met een mooie selectie Spaanse wijnen. Ook organiseerde wij een bottle service op een event met lekkere bubbels! Organiseer jij binnenkort een event? Dan helpen we je graag!

Feria Amsterdam - The Online Sommelier

Tasting boxes

The Online Sommelier Wijnpakketten

Wil jij je laten verrassen met een mooi wijnpakket? Dan zijn de tasting boxes echt wat voor jou! De tasting boxes zijn samengesteld op thema, waardoor je verschillende wijnen proeft uit een specifiek gebied of een wijnhuis. Een aanrader is het José Pariente pakket met verschillende Spaanse rode wijnen. Of kies voor een Frans wijnpakket. Laat je verrassen en ontdek onze verschillende tasting boxes!

Custom boxes

The Online Sommelier Wijnpakketten

Ben jij dol op bijvoorbeeld Amerikaanse wijnen en wil je eens iets anders proberen? Kies dan voor een custom wijnbox! Het enige dat jij hoeft te doen, is het kiezen van een thema en wij doen de rest. Of stuur ons een menukaart en wij weten genoeg! We zorgen ervoor dat er een mooie wijn box vol verrassende wijnen jouw kant op komt.

Private tastings

Organiseer je binnenkort een wijnproeverij? Wij helpen je graag! Samen lopen we door de proeverij heen, kiezen verschillende wijnen uit en bespreken waar we je nog meer bij kunnen helpen. Voordat je het weet kun je proosten op een avond vol mooie wijnen en gezelligheid! 

Different plan?

Heb je toevallig een ander leuk plan? Neem via onderstaande knop contact met ons op en we bekijken de mogelijkheden. Tot snel! 

× Advies of hulp nodig?