✅  Veilig betalen met iDEAL, Paypal of Afterpay

✅ Gratis PostNL levering vanaf €75 (NL & BE)

✅ Bestel al vanaf één fles!

- Since 2018 -

Our wine story

Nice to meet you!

Hoi! Wij zijn Bas en Nick, leuk je te ontmoeten! Wij hebben het genoegen om heerlijke wijnen speciaal voor jou uit te zoeken en je te verrassen.

Our passion

Wijn. Alles dat met wijn te maken heeft. Oh, en met name het proeven natuurlijk…  

Our plan

The Online Sommelier is ontstaan uit onze passie voor het ontdekken van de lekkerste wijnen en de mooiste wijnregio’s. Het is ons doel deze passie op jou over te brengen!

Wij proberen dit op meerdere manieren. Zo kun je ons tegenkomen op de wijnkaart van restaurants, een festival of ander event, tijdens een proeverij of in een van onze concept webstores.

Nick van Dijk

✔ SDEN 3 (nov 2018)
.. WSET 3 (in progress)

Bas van Veen

✔ SDEN 3 (nov 2018)
✔ WSET 3 (jun 2023)

Castello di Amorosa

“Tijdens mijn reis door Californië in 2018 ben ik verliefd geworden op Californische wijnen, mede dankzij een bezoek aan Castello di Amorosa. Dit kasteel is gebouwd met materialen uit de 13e eeuw uit Toscane, Italië. Ja, je leest het goed! Dit prachtige Mediterraanse kasteel staat midden tussen de Amerikaanse wijnvelden in Napa Valley, een echte aanrader!”

– Nick van Dijk

Tuscany

“Toscane en wijn, ze zijn zo nauw met elkaar verbonden als de wijnen uit de heuvels van Toscane voor velen symbool staan voor de Italiaanse stijl van leven. Een wijnroute die boven aan mijn bucket list stond, een echte aanrader! Toscane is de perfecte streek om rode wijn te maken van de inheemse blauwe druif sangiovese, mijn favoriet!”

– Bas van Veen

Blijf op de hoogte

Wil je meer weten over onze wijn concepten? Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte!

Laat je inspireren op Instagram! Volg ons voor je dagelijkse dosis wijn.

Volg ons op Linked-In en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen. We vinden het leuk om samen te werken en wie weet wat er in de fles zit!

Gratis Verzending

Op orders vanaf €75 in Nederland & België

Gemakkelijk Retourneren

14 dagen geld terug garantie

Wereldse Wijnen

Gekozen bij de beste wijnboeren

100% Veilige Betaling

iDEAL / PayPal / Afterpay / Creditcard